• Hozzászólások: 0
  • Kategória: Zene/Komolyzene
  • Olvasták: 1232
  • Utoljára módosítva: 11 March 2020 14:04

Bach Mindenkinek Fesztivál - ELMARAD

A megbetegedések megelőzése, valamint a kockázati tényezők és helyzetek számának csökkentése érdekében a koncert ELMARAD!

2020. március 17. 18.00

A Készenléti Rendőrség Zenekarának koncertje a Bach Mindenkinek Fesztivál keretén belül


Vezényel: Szalóky Béla, Stein Ferenc és Kelemen Tamás

Kilenc évtizedes múltra tekint vissza a rendőrzenekar története. Az ötvenes és hatvanas években hol szimfonikus zenekarként, hol fúvószenekarként működött, majd az 1978-as átszervezés során megalakult az önálló fúvószenekar. A Készenléti Rendőrség Zenekara elsősorban Zeneművészeti Főiskolát, Zeneakadémiát végzett előadóművészekből áll, akik egyenruhás muzsikusi pályájuk mellett a civil zenei élet ismert és elismert szereplői is. Repertoárjuk a klasszikus fúvós muzsikától egészen a jazz, illetve könnyűzenei feldolgozásokig terjed. A zenekar feladata ma is ugyanaz, mint az elmúlt kilenc évtized alatt: az egyetemes zenekultúra terjesztése.

A Bach Mindenkinek Fesztivál egy nagyon szerény kezdeményezésből indult, amikor különféle országokban Bach születésnapján, március 21-én néhány művész ment aluljárókba, közterekre, hogy ezeken a szokatlan helyszíneken is megmutassa Bach zenéjének erejét. Mára ez lett hazánk legnagyobb, legkiterjedtebb komolyzenei rendezvénysorozata, amely mintegy száz településen fogadja Bach zenéjének csodájával a közönséget. A művészet nagy, közös ünnepe lett a Fesztivál.

A belépés ingyenes!


 


Kapcsolat

Telefon: +36 1 354 - 3400
Fax: +36 1 354 - 3404
Központi e-mail: aranytiz@aranytiz.hu
Jegyinformáció: jegyrendeles@aranytiz.hu

Jegypénztár

hétfő, szerda: 15.00-21.00,
szombat: 9.00-15.00,
valamint a program kezdete előtt 1 órával
Nyári szünet, zárva!
A jegypénztárban csak készpénzes fizetésre van lehetőség!