EZERARCÚ VILÁG

Mojzes Anita fotókiállítása
Tánc Galéria

 

„A nagyvilág iránti felfedezési vágy már gyerekkorom óta hű társam. Szüleim egész kisgyerekkorom óta fontosnak tartották a családi kirándulásokat, utazásokat, megalapozva ezzel a közvetlen és tágabb környezetem iránti nyitottságomat, érdeklődésemet.

Az utazásból később szenvedély lett és szinte azonnal kapcsolódott hozzá egy másik csodavilág, a fotózás. Eleinte csak egy nagyon egyszerű analóg géppel, majd a technika fejlődése nyomán egyik digitális fényképezőgép követte a másikat. Bár családom és barátaim mindig elismerően nyilatkoztak a fotóimról, számtalanszor hallottam azt tőlük, hogy nagyon jó érzékem van a fotózáshoz, vagy, hogy a látásmódom különleges hangulatot kölcsönöz a képeimnek, egészen 2017 nyaráig nem gondoltam arra, hogy ezt egy magasabb szinten műveljem.

Aztán ahogy az lenni szokott, derült égből villámcsapásként ért a felismerés, a fotózás az én utam. A technikai tudás elsajátítása érdekében elvégeztem egy fotós iskolát és megvásároltam életem első DSLR gépét, ami egészen új távlatokat nyitott.

Az Aranytíz Kultúrházban megtekinthető kiállításomra igyekeztem többféle kategóriában és különféle fotós korszakomból a számomra legkedvesebb képeket összeválogatni, ami egy fotós számára a legnagyobb kihívás. Bízom benne, hogy Önök is örömüket lelik Magyarország és a nagyvilág itt kiállított csodáiban.” Mojzes Anita

 

A tárlat megtekinthető: 2019. február 1. és 28. között, hétköznap 9.00 és 19.00 óra között, hétvégén programfüggő.

Kapcsolat

Telefon: +36 1 354 - 3400
Fax: +36 1 354 - 3404
Központi e-mail: aranytiz@aranytiz.hu
Jegyinformáció: jegyrendeles@aranytiz.hu

Jegypénztár

hétfő, szerda: 15.00-21.00,
szombat: 9.00-15.00,
valamint a program kezdete előtt 1 órával
Március 16-án a pénztár zárva!
A jegypénztárban csak készpénzes fizetésre van lehetőség!