• Hozzászólások: 0
  • Kategória: Tolnay Klári Színpad
  • Olvasták: 1728
  • Utoljára módosítva: 25 April 2018 10:06

GASZTROSZÍNHÁZ

A kulináris és színházi élmények társításával egy különleges, minden érzékre ható közösségi élmény részesévé válik a néző.

A Hírös Gasztroszínház előadásaiban keveredik egymással íz, illat, hang, mozdulat, vizualitás, miközben testközelből lehet belekóstolni a színész jelenlétébe, a jelenetek közt egy finom falatba, vagy egy kiváló borba.2018. április 25. 19.00
Wine Tourist

Kedves Érdeklődők!
Sajnálattal közöljük, hogy a mai előadás betegség miatt elmarad. Megvártuk még a tegnap estét hátha javul a helyzet, de gondolom abban egyet értünk, hogy fő az egészség. Ezt az értékrendet követjük, ezért most le kell mondanunk az előadást.
A foglalt jegyeket töröljük, aki online megvásárolta jegyét, annak az Interticket visszautalja az összeget.

Turistáskodni jó. Közben 3 borvidéket meglátogatni és megkóstolni hozzá helyi specialitásokat még jobb. Végül rábízni magunkat a VÉLETLENRE és hatalmasakat kacagni… na, annál már tényleg csak kevés jobbat lehet elképzelni. Beneveznél egy ilyen utazásra? Akkor ülj fel a WINE TOURIST járatára, és tegyél egy minden érzékre ható gasztrokulturális utazást a Hírös Gasztroszínház és az Aranytíz Kultúrház szervezésében!A WINE TOURIST formája improvizációs színház, tehát a nézők aktív alakítói lehetnek az előadásnak, az ő közreműködésükkel alakulnak ki a karakterek, gördül tovább a cselekmény. A színészek pedig érzékenyen, kreatívan és vidáman rögtönöznek a nézők reakcióira, valamint a különböző borvidékek ihlette csodálatos nedűkre.


Szereplők: Boncsér Sára Luca, Fodor Dávid

Zenész: Kertész Endre (cselló)

Jegyár, mely az előadáson kívül az 5 tételes kóstolót is tartalmazza:
4990 Ft
Online jegyvásárlás kezelési költség nélkül
Kapcsolat

Telefon: +36 1 354 - 3400
Fax: +36 1 354 - 3404
Központi e-mail: aranytiz@aranytiz.hu
Jegyinformáció: jegyrendeles@aranytiz.hu

Jegypénztár

hétfő, szerda: 14.00-21.00,
szombat: 9.00-15.00,
valamint a program kezdete előtt 1 órával
Április 30-án zárva!
A jegypénztárban csak készpénzes fizetésre van lehetőség!