• Hozzászólások: 0
  • Kategória: Tolnay Klári Színpad
  • Olvasták: 764
  • Utoljára módosítva: 16 November 2017 15:49

HÓBAN ÉBRED MAJD AZ ÜNNEP

2017. december 18. 19.00


 

A jótékonysági koncert Csondor Kata és a Sárik Péter Trió szívet melengető közös produkciója.


Csondor Kata színésznő, Fonogram díjra jelölt, Jazzy díjas énekesnő, dalszerző, megannyi szinkronszerepe mellett egy karácsonyi dallal lopta be magát milliók szívébe. Most, az idén 10. születésnapját ünneplő, az egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekarral, a Fonogram díjas Sárik Péter Trióval vállalkoztak arra, hogy

a súlyos beteg gyermekek kívánságait 14 éve teljesítő Csodalámpa Alapítvány javára, az elkövetkezendő kívánságok teljesítésére a koncert bevételét felajánlják!

A műsor vendégművésze Szolnoki Péter, Artisjus Zenei díjas előadóművész, zeneszerző, fuvolaművész, a Bon Bon együttes tagja.

A koncerten válogatott karácsonyi dallamok mellett elhangzik az Add tovább - Hóban ébred... című „karácsonyi himnusz” is.


Regisztrációs jegyek személyesen vehetők át az Aranytíz Kultúrházban hétköznap 9.00-18.00 óra között!

A Csodalámpa Alapítvány becsületkasszás belépője: 2000 Ft


 


A Csodalámpa Alapítvány működése 14 éve alatt eddig már több mint 3000 életveszélyes betegséggel küzdő gyermek álmát váltotta valóra. A kisebbek általában játékokat, trambulint, kerékpárt, a nagyobbakszámítástechnikai eszközöket, laptopot, telefont kérnek, ez utóbbiakkal tartják a betegágyból is a kapcsolatot a külvilággal. Mások szeretnének számukra addig elérhetetlen helyre utazni – Eurodisney, Delfinárium -, vagy olyat tenni, amit csak álmukban reméltek –, igazi tankba beülni, hőlégballonozni, repülőre szállni, vidámparkba, állatkertbe eljutni. A legemlékezetesebb kívánságok mégis azok, amikor a gyerekek példaképeikkel, ismert személyekkel szeretnének találkozni – mint például a pápával, Johnny Depp-pel, Michelisz Norberttel, Arnold Schwarzeneggerrel - vagy éppen arról álmodnak, hogy a televízió-sorozatok készítését megtapasztalhassák. A gyerekek erőt merítenek ezekből az élményekből és a csodalámpások hiszik, hogy ezzel segítenek nekik legyőzni a betegségüket. A megvalósult álmokról készült beszámolók mindegyike olvasható a www.csodalampa.hu  weboldalon.


 Kapcsolat

Telefon: +36 1 354 - 3400
Fax: +36 1 354 - 3404
Központi e-mail: aranytiz@aranytiz.hu
Jegyinformáció: jegyrendeles@aranytiz.hu

Jegypénztár

hétfő, szerda: 14.00-21.00,
szombat: 9.00-15.00,
valamint a program kezdete előtt 1 órával
A jegypénztárban csak készpénzes fizetésre van lehetőség!