• Hozzászólások: 0
  • Kategória: Tánc/Mozgás
  • Olvasták: 573
  • Utoljára módosítva: 12 June 2018 11:24

NIA

Kedd és csütörtök: 18.00-19.00


Július 2. - augusztus 17:

keddenként Sőtér Sarolta,
csütörtökönként Boda Beatrix vezetésével


Nia
A Nia módszer egyedisége abban rejlik, hogy előtérbe helyezi a mozgás örömét, valamint az általa alkalmazott mozgásformák szellemiségét is tanítja, ezzel túlmutatva a hagyományos edzésformákon. A kilenc féle mozgás magában foglal tánc és harcművészeti technikákat, beépíti a jóga, a tai chi elemeit és tanításait, valamint gyógyító technikákat is integrál (Alexander technika, Feldenkrais módszer). Ezzel biztosítja a test helyes használatát, így alkalmas rehabilitációra is, valamint a mozgás újrakezdésére is.A Nia alapja ugyan a tánc, de mivel a koreográfia könnyen követhető, nincsen szükség semmilyen előképzettségre és gyakorlatra, így bármikor, bármilyen korosztályból kapcsolódhat hozzánk bárki.

A Nia tánc mindenki kedvencévé vált eddig, aki újat és mást keresett a testmozgások területén, hiszen nem a teljesítményről szól, mégis olyan alapos és tudatos mozgásforma, amely gyógyír nem csak a testnek, hanem a léleknek is, mivel teret teremt annak, hogy önmagunk legyünk és szabadon mozogjunk.

 


Sőtér Sarolta

Közel 10 éve ejtett rabul a tudatos testmozgás, így először Pilates tanításával kezdtem el foglalkozni, majd hamarosan megérintett a Nia varázslata is, és 2010-ben megszereztem az első Nia tréneri fokozatomat, melyet azóta további kettő követett. Mióta az életem része, egészen más minőségben létezem a hétköznapokban is - egyszerűen könnyebb és szabadabb minden.
A tánc önmagában gyógyír a testnek és léleknek, azonban néha szükséges a szellemi megértés is, ezért foglalkozom még a mozgás átadásán kívül családállítással és Bach virágterápiával. Ez jelenti számomra az egyensúlyt és így lehet folyamatosan Mozgásban a Lélek.

További információ:

http://mozgasbanalelek.webnode.hu

https://www.facebook.com/Mozgásban-a-Lélek-Sőtér-Sarolta-130062890413597/Boda Beatrix:
+36 20 960 6765
niabeatrix@gmail.com


Kapcsolat

Telefon: +36 1 354 - 3400
Fax: +36 1 354 - 3404
Központi e-mail: aranytiz@aranytiz.hu
Jegyinformáció: jegyrendeles@aranytiz.hu

Jegypénztár

hétfő, szerda: 14.00-21.00,
szombat: 9.00-15.00,
valamint a program kezdete előtt 1 órával
Június 16-tól nyári szünet!
A jegypénztárban csak készpénzes fizetésre van lehetőség!