• Hozzászólások: 0
  • Kategória: Tánc/Mozgás
  • Olvasták: 3828
  • Utoljára módosítva: 12 August 2021 14:16

NIA

Kedd: 18.00-19.00 
A kezdés dátumáról érdeklődjön az oktatónál!

Nia
A Nia módszer egyedisége abban rejlik, hogy előtérbe helyezi a mozgás örömét, valamint az általa alkalmazott mozgásformák szellemiségét is tanítja, ezzel túlmutatva a hagyományos edzésformákon. A kilenc féle mozgás magában foglal tánc és harcművészeti technikákat, beépíti a jóga, a tai chi elemeit és tanításait, valamint gyógyító technikákat is integrál (Alexander technika, Feldenkrais módszer). Ezzel biztosítja a test helyes használatát, így alkalmas rehabilitációra is, valamint a mozgás újrakezdésére is.A Nia alapja ugyan a tánc, de mivel a koreográfia könnyen követhető, nincsen szükség semmilyen előképzettségre és gyakorlatra, így bármikor, bármilyen korosztályból kapcsolódhat hozzánk bárki.

A Nia tánc mindenki kedvencévé vált eddig, aki újat és mást keresett a testmozgások területén, hiszen nem a teljesítményről szól, mégis olyan alapos és tudatos mozgásforma, amely gyógyír nem csak a testnek, hanem a léleknek is, mivel teret teremt annak, hogy önmagunk legyünk és szabadon mozogjunk.

 

 

Örvény Műhely - havi egy alkalommal 120 percben

Az Örvény Műhely integrálja tánc felszabadító, gyógyító erejét, valamint tökéletes önismereti módszer és testtudat fejlesztő technika.

A 2 órás foglalkozás vezetett, de nem koreografált. Ennek köszönhetően teret ad az önkifejezésre, az érzések szabad megélésére, valamint segít elcsendesíteni az elmét, ezzel létrehozva egy finom kapcsolatot test és lélek között, hiszen ez a gyógyulás, illetve az egészség kulcsa.

Következő Örvény Műhely: időpontokról érdeklődjön az oktatónál!

Sőtér Sarolta

 

Közel 10 éve ejtett rabul a tudatos testmozgás, így először Pilates tanításával kezdtem el foglalkozni, majd hamarosan megérintett a Nia varázslata is, és 2010-ben megszereztem az első Nia tréneri fokozatomat, melyet azóta további kettő követett. Mióta az életem része, egészen más minőségben létezem a hétköznapokban is - egyszerűen könnyebb és szabadabb minden.
A tánc önmagában gyógyír a testnek és léleknek, azonban néha szükséges a szellemi megértés is, ezért foglalkozom még a mozgás átadásán kívül családállítással és Bach virágterápiával. Ez jelenti számomra az egyensúlyt és így lehet folyamatosan Mozgásban a Lélek.


További információ:

https://www.facebook.com/Mozgásban-a-Lélek-Sőtér-Sarolta-130062890413597/

www.mozgasbanalelek.hu