• Hozzászólások: 0
  • Kategória: Klub/Civil
  • Olvasták: 8705
  • Utoljára módosítva: 09 March 2020 09:22

ÖRÖKIFJAK KLUBJA - ARANYTÍZ NYUGDÍJAS KLUB


Március 5. 15.00 Örökifjak és a divat – A kerületünkben található PINKPONILO kreatív divatstúdió és műhelyben teszünk látogatást. A foglalkozás során megismerkedünk a közösségi divatműhely működésével. Hol is tart most a divat? Hogyan lett ennyire fontos kérdés az elmúlt évtizedben a fenntartható divat? Egy hétköznapi ember számára mik a lehetőségek, ha ő is szeretne erre odafigyelni? – Ezekre a kérdésekre is választ kapunk. Előzetes jelentkezés szükséges!

Március 9. (hétfő) 11.00 A Duna korzó 5 csillagos szállodájának, a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotel megtekintése – A 350 szobás luxusszálloda működésébe és néhány szobája nyerünk bepillantást. Előzetes jelentkezés szükséges!

Március 12. 11.00 Aria Hotel – 2017-ben a világ legszebb szállodája díjjal kitüntetett 5 csillagos luxusszállodát tekintjük meg látogatásunk során. Megismerkedünk az eklektikus épülettel, a zenei műfajokra épített klasszikus, opera, jazz és kortárs szobákkal, közösségi terekkel. Látogatásunk végén a tetőteraszról körbenézve csodálatos panorámában lesz részünk. Előzetes jelentkezés szükséges!

Március 19. 10.00 Séta a Duna túloldalára: az I. kerületi Budavári Művelődési Házba – 
Tavaszi vidámságok: zenés, verses összeállítás az Irka Kör előadásában.
Az Irka Kör az ezüstkor hasznos időtöltésére alakult önkéntes, lelkes és odaadó tagokból álló irodalmi csoport. Tagjai a költészet kincseit ápoló nyugdíjasok, akik szeretik a magyar verseket. Vannak köztük versírók, de a többség szeret szavalni, új versekkel megismerkedni, és a kedvenceket közreadni.

Március 26. 9.00 Örökifjak a Zöldben: kirándulás a Makovecz-kilátóhoz – A Budapesti Túravezetők Klubjával közös programon az ősszel – a mostoha időjárás miatt – elmaradt kirándulást pótoljuk be, ha az égiek is engedik… 
Találkozás 9.00-kor a Széll Kálmán téren a metró kijáratánál Előzetes jelentkezés szükséges! 


   


 

 
   


 
   
   
 
 

 
 


 

Kapcsolat

Telefon: +36 1 354 - 3400
Fax: +36 1 354 - 3404
Központi e-mail: aranytiz@aranytiz.hu
Jegyinformáció: jegyrendeles@aranytiz.hu

Jegypénztár

hétfő, szerda: 15.00-21.00,
szombat: 9.00-15.00,
valamint a program kezdete előtt 1 órával
Átmenetileg ZÁRVA!
A jegypénztárban csak készpénzes fizetésre van lehetőség!