Cikk kategóriák

Kategória Tolnay Klári Színpad

KIÉ VAGY, MONDD?

2017. március 8. 19.00 - zenés "se veled se nélküled" a '30-as évekből Szávai Viktória és Adorjáni Bálint előadásában

Camus: CALIGULA

2017. március 17. 19.00 - Albert Camus klasszikusának főszerepeiben Seres Dániel és Balázsovits Edit látható

BROWN BUFFALO

2017. március 31. 19.00 - előadás angol nyelven - az Institute of the English and American Studies (University of Debrecen) vendégjátéka / English language play

KÖVEK A ZSEBBEN

A dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház előadása - 2017. április (egyeztetés alatt)

Interjú Őze Áronnal

A Vidor Fesztiválon Őze Áron és Kedvek Richárd nyerte el a legjobb főszereplő párosnak járó Pantalone-díjat az Elling és Kjell című darabban nyújtott kiemelkedő alakításáért. Őze Áron, Jászai Mari-díjas színművészt kérdeztük.

Interjú Pásztor Erzsivel

Pápay Erzsiből ötvenöt évvel ezelőtt a színház miatt lett Pásztor Erzsi, hogy aztán minden körülmények közt kitartva, hivatásának élve, Érdemes Művészként és Kosuth-díjasként fáradhatatlanul szórakoztassa közönségét.

Interjú Kedvek Richárddal

Kedvek Richárdot a 2014-es Vidor Fesztiválon elnyert Pantalone-díj kapcsán kérdezte színházról, forgatásról és a belsőépítészetről Kővári Gyöngyi Krisztina.

Interjú Varró Anna Áfonyával

Varró Anna, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Áfonya az Aranytíz színházi csapatának állandó, oszlopos tagja. Elsöprő lelkesedéssel képes beszélni a színházról, és nem csak a munkaórákat, de a szabadidejét is szívesen tölti színházban

Interjú Cseh Zsuzsával

Cseh Zsuzsa az Aranytíz nagy sikerű, 2013 májusában bemutatott, Elling és Kjell című produkciójának oszlopos tagjai. Cseh Zsuzsát a színházhoz fűződő viszonyáról, vállalkozásáról, eddigi sikereiről és terveiről kérdeztük.

Interjú Széplaky Gézával

Egy vidéki fiatalember, aki szerencsét próbálni jött a fővárosba. Színészként és fekete övre jelölt harcművészként is ugyanaz a cél motiválja: a szolgálat.

Interjú Andrássy Mátéval

Andrássy Mátét, a PANkreátorok oszlopos tagját kérdeztük a születésnapi előadást követően annak keletkezéséről és alakulásáról, illetve személyes karrierjéről és további terveiről.

Kapcsolat

Telefon: +36 1 354 - 3400
Fax: +36 1 354 - 3404
Központi e-mail: aranytiz@aranytiz.hu
Jegyinformáció: jegyrendeles@aranytiz.hu

Jegypénztár

hétfő, szerda: 14.00-21.00,
szombat: 9.00-15.00,
valamint a program kezdete előtt 1 órával
A jegypénztárban csak készpénzes fizetésre van lehetőség!