Mi, magyarok: HAGYOMÁNYŐRZŐ

2023. június 13. 18.00
Magyarság Háza Filmklub

Bonapartian Eduardo pszichológus, népzenész és néptáncos portréja
Argentína, Beis András filmje 

Eduardo magyar-örmény származású fiatalember, aki Argentínában született, ott él, és lelkesen őrzi a magyar néphagyományt. Többször hazalátogatott Magyarországra, ahol mindig csodálatos élményeket szerzett mind művészi, mind emberi viszonylatban. Nem tudja, hová vezet majd az útja, de vallja, ha együtt lép egy közösséggel, sokkal örömtelibb, teljesebb élete lesz. 
Édesanyja néptáncolt és tornaórákat tartott a Magyar Intézetben, örmény édesapja táskákat és bundákat gyártott. Eduardo magyar nyelvű óvodába, örmény iskolába, illetve hétvégente a magyar cserkészcsapatba járt. Otthon kizárólag magyarul és örményül beszéltek, a spanyolt csak a kinti életben sajátította el. Nehezen tudja definiálni az identitását, Argentínában született magyar-örmény származásúnak mondja magát. Szülei kultúráját nagyra becsüli, de sokat köszönhet Argentínának is.

Időtartam: 60 perc
Ajánlott életkor: 12+

A belépés ingyenes. Előzetes regisztráció javasolt: https://magyarsaghaza.net/programok/ - a kiválasztott programra kattintva megjelenő regisztrációs gombbal. 
A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik, kérjük, a kezdési időpont előtt tíz perccel foglalják el. Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net
Kérjük, olvassa el a
https://magyarsaghaza.net/wp-content/../uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf
linken található adatkezelési tájékoztatónkat!