• Hozzászólások: 0
  • Kategória: Tánc/Mozgás
  • Olvasták: 2101
  • Utoljára módosítva: 24 September 2021 12:24

JOYSTEPS NIA

Szerda 18.00-19.00

A Nia egy holisztikus, kilenc mozgásformát ötvöző tánc, melynek első és legfontosabb alapelve az öröm. Jó helyen jársz, ha szeretnél olyan mozgásformára lelni, ami nem csak a talpadtól a fejed búbjáig mozgat és formál át szépen, hanem a testi-lelki-szellemi egyensúly érzését is megteremti benned. 

A Niában található kilenc mozgásforma remekül kiegészíti egymást, harmóniát teremt benned. A harcművészetekben megengedheted magadnak, hogy megleld a saját erődet, vagy akár kitombold magadból a feszültséget, ugyanakkor a táncművészetek segítségével felszínre hozhatod kreativitásodat, érzékiségedet. A Niában található gyógyító technikák pedig fejlesztik a testtudatosságodat, mely nagy kincs ebben a mentálisan terhelt világban. Az érzékelés tökéletesítését segíti, hogy mezítláb táncolunk, hiszen a talpunkon kb. 7000 idegvégződés található, ezek pedig remek alapot adnak a táncunknak. 

A Nia ígérete nem más, mint a mozgáson keresztül megtapasztalható gyógyulás, egészség és jóllét. Ebben mélyen hiszek és tapasztalom én is. Ha készen állsz, hogy megtapasztald a saját bőrödön is a Nia ígéretét, akkor gyere, táncoljunk együtt. Annyit megígérhetek, hogy figyelni fogok Rád, és kísérlek a saját utadon.

Szeretettel várlak órámra szerdánként az Aranytíz Kultúrház Legyező termében. Az órák 18:00-tól kezdődnek, kérlek, pár perccel előbb érkezz, hogy legyen időd kényelmesen átöltözni, hangolódni.

Az első órádra a vendégem vagy! 
Ha már táncoltunk együtt, akkor az órához való hozzájárulásod 1500 Ft.


Kruppa Dorottya
kruppadorottya@gmail.com