• Hozzászólások: 0
  • Kategória: Gyermek
  • Olvasták: 342
  • Utoljára módosítva: 12 January 2023 10:03

Mesedélelőtt: KELEKÓTYA KALANDJAI

2023. február 5. 11.00
A Magyarság Háza szervezésében

Készült a Grimm fivérek A méhkirálynő című meséje nyomán.
Egy felnőtté válásról szóló mese a miénk, amely azt mutatja be, hogy a legkisebb, csetlő-botló felülkerekedik a nála nagyobb és eszesebb testvérein, mindez a természetre való odafigyelés, valamint az állatokkal való barátságos magatartás által. Számos akadály legyőzése után, egy hosszú vándorút végén, Kelekótya, a Bajuszpedrő király legkisebb fia, kisfiúból férfivá érik, és elnyeri méltó társát, a legfiatalabb és a legszebb királykisasszonyt, valamint bátyjai elismerését is. 
A bábelőadást követő kézműves foglalkozás keretén belül a gyermeknézők a rézműves mester, Vincze Gyula segítségével és vezetésével elkészítenek maguknak egy-egy míves, veretes, liba-alakú (Kelekótya legfőbb segítőjének, a Fehér Vezérgúnárnak a tiszteletére és emlékére) kapcsot, amely könyvjelzőként is használható.

Rendezte és előadja: K. Kovács István
Bábok: Végh Éva
Időtartam: 40 perc
Ajánlott életkor: 4-12 év
Az előadás után kézműves foglalkozással várjuk kedves vendégeinket! 

A belépés ingyenes. Előzetes regisztráció: regisztracio@magyarsaghaza.info A regisztráció a Magyarság Háza elfogadó válaszlevelével aktiválódik, kérjük, a kezdési időpont előtt tíz perccel foglalják el. Nem regisztrált vendégeinknek a fennmaradó szabad helyek függvényében tudunk helyet biztosítani. További információ: info@magyarsaghaza.net
Kérjük, olvassa el a
https://magyarsaghaza.net/wp-content/../uploads/2022/02/8_2021_altalanos_adatkezelesi_tajekoztato-5.pdf
linken található adatkezelési tájékoztatónkat!